Favril & Van der Linden

"De ontzorging is compleet"

Favril & Van der Linden uit Herentals werkte al met de software HRMS vooraleer het concept JESS het levenslicht zag. Loonadministratie vormt naast boekhouding en fiscaliteit én verzekeringen één van de drie pijlers van dit gekend familiebedrijf. "Met loonadministratie vervolledigen we onze klantenservice", vertelt Sophie Favril. Zij concentreert zich binnen het bedrijf op de pijler loonadministratie. "We worden vanuit JESS volledig ontzorgd, waardoor we ons maximaal kunnen concentreren op de klantenservice."

De samenwerking met Favril & Van der Linden loopt al vele jaren. "Door het vertrek van onze loonspecialist kwam de continuïteit van onze pijler loonadministratie in gevaar", vertelt Sophie Favril. "Dat zou bijzonder jammer geweest zijn. Het totaalpakket van fiscaliteit en boekhouding, loonadministratie én verzekeringen vormt de grote kracht van ons bedrijf. We beschikken voor loonadministratie over een stabiele klantenportefeuille van een honderdtal KMO’s die garant staat voor recurrente inkomsten."

Oplossing uit de bus

Gelukkig kwam er op tijd een oplossing uit de bus. "We zijn toen in zee gegaan met het team van Chris Verleye. Hij gaf ons de garantie dat de loonverwerking in de toekomst feilloos zou verlopen. Deze belofte hebben ze ook meteen waargemaakt. Toen in 2009 de overstap plaatsvond naar de nieuwe software HRMS, zijn we meteen ingestapt in het nieuwe verhaal. Dankzij de ruime consultatiemogelijkheden van deze online software hebben wij op elk moment een compleet zicht op de achterliggende loonverwerking en de dossiers van onze klanten. Alle parameters zijn op elk moment correct ingesteld en de software is altijd up to date. Deze nieuwe werkwijze helpt ons enorm om onze klantenservice te verbeteren."

Volledige ontzorging

Met HRMS was niet alleen de continuïteit van de pijler loonadministratie gewaarborgd, de ontzorging is compleet. "Binnen de software gebeurt alle loonverwerking, de indexeringen worden bijgehouden, alle parameters zijn op elk moment up to date, de juridische info die we aan klanten moeten verstrekken wordt aangereikt, zaken als de Ecocheques zijn volledig up to date,… Voor ons is JESS de ideale oplossing. Ik kan bij vragen altijd terugvallen op een enorme inhoudelijke expertise."

Raadplegen op tablet

Ook de flexibiliteit van HRMS spreekt Sophie Favril ten zeerste aan. "Ik ken weinig software voor loonadministratie die volledig online functioneert en raadpleegbaar is op tablet. Bovendien kan ook onze pijler boekhouding belangrijke financiële informatie uit HRMS halen, waardoor we onze toegevoegde waarde als complete dienstverlener alleen maar vergroten."

Bezoek de website van Favril & Van der Linden !